Uniforme spitale

Cu o bogata experienta in domeniul broderiei Limarom Medical ofera uniforme spitale de cea mai buna calitate. Produsele variate pot fi folosite in diferite unitati medicale si sunt personalizabile.

Diferite modele

Te asteapta o gama diversificata de produse din care poti sa alegi, incepand de la bluze cu anchior, in V, bluze cambarate, inclusiv cu motive traditionale, cu fermoar, din tercot si bumbac si nu numai. Merita sa treci in revista toate optiunile disponibile aici si sa iei o decizie inspirata de fiecare data. De asemenea, toate produsele sunt disponibile si in mai multe culori, motiv pentru care iti va fi foarte usor sa o gasesti pe cea care iti convine cel mai mult.

Marimea potrivita

In plus, Limarom propune toate marimile necesare pentru fiecare dintre variantele de produse disponibile pe site pentru a fi convins ca o vei alege pe cea de care ai nevoie. Cu alte cuvinte, te asteapta cele mai bune conditii atunci cand ai nevoie de uniforme pentru spitale si este mai usor ca niciodata sa faci o alegere buna, de la S la XXL.

Materiale de calitate

Domeniul medical este unul foarte strict, astfel ca Limarom foloseste doar cele mai bune produse pentru a da viata uniformelor disponibile. Acest lucru se traduce prin obtinerea unor produse care indeplinesc toate standardele si pe care se pot baza toate cadrele medicale.

Produse rezistente

Uniformele sunt rezistente, astfel ca se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, nu se deterioreaza dupa numai cateva spalari si pot fi folosite chiar si cativa ani fara sa isi piarda din performante.

Usor de ingrijit

De asemenea, pentru ca uniformele sunt de o calitate superioara, acestea sunt si foarte usor de ingrijit, motiv pentru care nimeni nu va avea nicio problema in acest sens. Tine cont de indicatii si poti sa prelungesti considerabil durata de viata a uniformelor.

Preturi de producator

Mai mult, la Limarom Medical te bucuri intotdeauna de preturi de producator. Plateste mai putin pentru uniforme spitale de cea mai buna calitate si de acum nu mai trebuie sa pregatesti o avere pentru asemenea produse.

Pentru a da viata celor mai bune produse, Limarom Medical detine propria unitate dotata cu aparatura profesionala, de ultima generatie si dispune de o echipa cu o bogata experienta care stie cum sa profite la maxim de tehnologie. Pot fi onorate inclusiv cele mai generoase comenzi pentru ca aparatura functioneaza la foc automat.

Daca si tu ai nevoie de uniforme pentru spitale, atunci Limarom Medical iti asigura conditiile ideale, fiind unul dintre liderii din aceasta industrie din Romania. Ai parte de conditiile ideale si esti mai aproape ca niciodata de cele mai bune produse care pot fi folosite de catre medici, asistente, brancardieri, soferi si nu numai.